​​Professionel hjælp til kloakarbejde

Hvis du søger hjælp til dit kloaknet og/eller afløbsinstallationer, er DCC-Service din foretrukne kloakmester. Vi har mange års erfaring med kloakarbejde – og i samarbejde med en række kompetente samarbejdspartnere kan vi tilbyde en skræddersyet løsning, der passer til dine ønsker og behov.

Vi holder til i Søborg, men udfører også kloakservice til en god pris i Hellerup, Gentofte, Charlottenlund og omegn. Så uanset hvor du bor henne i Københavnsområdet, er du velkommen til at tage fat i os.

Din lokale kloakmester

Vi kan både afhjælpe og forebygge kloakskader. Vi anbefaler dig en fast serviceaftale, fordi vi har erfaret, at det er den sikreste måde at undgå dyre skader på kloaknettet og ved afløbsinstallationer. Derudover tilbyder vi også hjælp inden for højvandssikring, kloakspuling, rensning af kloak, separatkloakering og meget mere kloakarbejde. Med de seneste års kraftige skybrud er det vigtigt, at afløbene er i god stand, så de kan bortlede de store regnmængder.

Vi er stolte af, at være godkendt af kvalitetsstyringssystem hos Byggeriets Kvalitetskontrol samt medlem af Danske Kloakmestre.

Kloakarbejde til gode priser

Kontakt os for at lave en aftale om et uforpligtende møde med din kloakmand, så vi sammen kan besigtige tilstanden på dine afløbsinstallationer. Derefter kan vi give et uforpligtende tilbud på kloakarbejde.

Vores kunder vælger os fordi:​

Høj kvalitet til gode priser​

​Tryg og personlige service

​Stor erfaring i branchen

Du kan få dit gratis tilbud online. Let og hurtigt! Kontakt os i dag!

DCC-SERVICE ApS​

Gladsaxevej 87

2860 Søborg

CVR.: 29631689​

Telefon: 26 13 54 21

E-mail: dc@dcc-service.dk