Havedesign – lige som du ønsker

Leder du efter en erfaren havemand, der kan hjælpe dig med service af have? Så er du det helt rette sted! DCC-Service har stor ekspertise inden for design og renovering af have til en god pris. Vi kan skræddersy en løsning, der passer til dig og/eller din familie i for eksempel Søborg, Hellerup, Gentofte, Charlottenlund eller omegn.

Sammen gennemgår vi haven, og udarbejder efterfølgende en skitse, som beskriver jeres behov og ønsker. Vi tilpasser valget af træer og buske til havens størrelse, så du undgår unødig beskæring efterhånden som haven udvikler sig.

Professionel haverenovering- og anlæg

Vi har mange års erfaring med haveservice og ved, hvilke forhold, der gør sig gældende i forhold til lys- og jordbundsforhold, at skabe gode læpladser – og hvordan man finder den rette fordeling mellem græs og fliser.

Netop det sidste er en vigtig detalje i forhold til de senere års skybrud, hvor en fornuftig fordeling mellem hård og blød belægning er afgørende for bortledning af regnvandet.

Kontakt os og hør mere om mere om havedesign

Vi ønsker at skabe det rette havemiljø for dig – og det formål, du ønsker din have skal tjene. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på haveservice. Vi informerer dig gerne om muligheder og priser på service af have. 

Vores kunder vælger os fordi:​

Høj kvalitet til gode priser​

​Tryg og personlige service

​Stor erfaring i branchen

Du kan få dit gratis tilbud online. Let og hurtigt! Kontakt os i dag!

DCC-SERVICE ApS​

​Gladsaxe Møllevej 109, 1. Tv.,

2860 Søborg

CVR.: 29631689​

Telefon: 26 13 54 21

E-mail: dc@dcc-service.dk